Doet jouw vereniging ook mee?
   
Bekijk de mail online
Rotterdam Sportsupport
Uitnodiging IVA-training
Beste vereniging,

De campagne 'Bob in de Sportkantine' loopt dit jaar in onze regio. Als onderdeel daarvan organiseert Rotterdam Sportsupport in samenwerking met Bob op dinsdag 27 november een IVA-training voor barvrijwilligers van sportverenigingen met een eigen horeca.

Datum: Dinsdag 27 november
Tijdstip: 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Kantoor Rotterdam Sportsupport, Olympiaweg 10 (derde etage)

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast is het belangrijk om alcoholmisbruik en rijden onder invloed te voorkomen. In de Drank- en Horecawet staat dat een barvrijwilliger van een (sport)vereniging verplicht in het bezit moet zijn van een IVA (Instructie Verantwoord Alcoholschenken) als er alcohol geschonken wordt. 

Voor wie?
De IVA-training is bedoeld voor de barvrijwilligers van Rotterdamse verenigingen. De interactieve training duurt twee uur en de deelnemers zullen door middel van theorie en een rollenspel goed worden voorbereid op situaties die zich in een (sport)kantine kunnen voordoen. Gezien de steun die de barvrijwilligers nodig hebben van het bestuur tijdens de uitoefening van hun bardienst, is het raadzaam dat ook een bestuurslid bij de instructie aanwezig is. Dit is echter geen verplichting. Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een IVA-certificaat. 

Aanmelden
Aanmelden voor de IVA-training kan via de button onderaan de pagina. Let wel op: er is een beperkte capaciteit. Vol is dus vol.

Heb je vragen over dit thema? Neem dan contact op met expertadviseur Miranda Monster via m.monster@rotterdamsportsupport.nl. We hopen je te verwelkomen!


Met vriendelijk groet,
Rotterdam Sportsupport

Meld je hier aan!
Meer over ›
Rotterdam Sportsupport
Olympiaweg 10
3077 AL, Rotterdam
T
E
W
010 - 2429315
info@rotterdamsportsupport.nl
www.rotterdamsportsupport.nl
Volg ons op
Facebook   Facebook
 
Twitter   Twitter
 
Linkedin   LinkedIn
 
Youtube   YouTube
E-mailvoorkeuren wijzigen
Geen mails meer?
Klik hier voor onze privacyverklaring.